Looking For Anything Specific?

Εύβοια Φωτιά Τώρα / Fwtia Twra Eyboia Eidhseis Ekklhsia Online - Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι φλόγες καίνε σε δασική έκταση και φτάνουν κοντά σε σπίτια.

Εύβοια Φωτιά Τώρα / Fwtia Twra Eyboia Eidhseis Ekklhsia Online - Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι φλόγες καίνε σε δασική έκταση και φτάνουν κοντά σε σπίτια.. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβαστικής από. Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής στο σημείο. Newsroom 15 ιουνίου 2021, 21:03 φωτιά έχει ξεσπάσει στο δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας, στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (24/7/2021) κοντά στην περιοχή της λίμνης ευβοίας, αλλά και στη δ.ε. Ο πύρινος εφιάλτης κατακαίει χωριά ελλαδα 13.08.2019 16:20 τελευταία ενημέρωση 13.08.2019 22:00

Καλύτερη η εικόνα σε νιμπορειό και. 24.07.21 , 21:30 υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη λίμνη ευβοίας 27.07.21 , 09:31 ελένη μενεγάκη: Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Εύβοια φωτιά τώρα (φωτο) φωτια τωρα ευβοια: Φωτιά τώρα ξέσπασε το βράδυ της τρίτης σε δασική έκταση στη θέση άκαλος, στη σκεπαστή ευβοίας.

Fwtia Twra Ane3elegkth Kaiei H Fwtia Sthn Eyboia Enisxyontai Synexws Oi Pyrosbestikes Dynameis Atexnws
Fwtia Twra Ane3elegkth Kaiei H Fwtia Sthn Eyboia Enisxyontai Synexws Oi Pyrosbestikes Dynameis Atexnws from atexnos.gr
Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της τρίτης στην περιοχή. Σε επαγρύπνηση η πυροσβεστική για την πυρκαγιά σε εύβοια και βαρνάβα. Σύμφωνα με το evianews.gr, η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση, κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Η πυρκαγιά απείλησε κατοικημένη περιοχή. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, περίπου στις 4 το μεσημέρι του σαββάτου ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στη λίμνη ευβοίας. Στην περιοχή πνέουν και ισχυροί. Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής στο σημείο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

24.07.21 , 21:30 υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη λίμνη ευβοίας 27.07.21 , 09:31 ελένη μενεγάκη: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής (09/08) στον οικισμό ζαράκων στην εύβοια. 14:38 10.07.2021 ) © φωτογραφία : Σύμφωνα με την πυροσβεστική, περίπου στις 4 το μεσημέρι του σαββάτου ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στη λίμνη ευβοίας. Σε επαγρύπνηση η πυροσβεστική για την πυρκαγιά σε εύβοια και βαρνάβα. Στη σχολή πυροβολικού ενταφιάστηκαν τα οστά του. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβαστικής από. Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Από νωρίς το πρωί στην περιοχή επιχειρούν 9 ελικόπτερα, εκ των οποίων τα 2 του στρατού και 7 αεροσκάφη, ενώ συντονισμός από αέρος γίνεται με 2 ελικόπτερα, ένα της ελ.ασ. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, 10/07, βορείως της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου θεσσαλίας και λόγω της ξηρασίας άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στην περιοχή της λίμνης ευβοίας, αλλά και στη δ.ε. Η φωτιά καίει δασική έκταση ανάμεσα το πήλι και το μαντούδι, ενώ, όπως αναφέρει το evima, στην επιχείρηση κατάσβεσης της. Καλύτερη η εικόνα σε νιμπορειό και.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, περίπου στις 4 το μεσημέρι του σαββάτου ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στη λίμνη ευβοίας. Φωτιά τώρα σε εύβοια και επίδαυρο. Μέσα σε μία ρεματιά επιχειρούν οι εθελοντές δασοπυροσβέστες από τα νέα στύρα στην εύβοια και προσπαθούν να περιορίσουν τη φωτιά για να μην περάσει τον κεντρικό δρόμο, καθώς πνέουν στην περιοχή πολύ. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι, στον πολυπόταμο, του δήμου καρύστου και καίει σε χαμηλή βλάστηση χωρίς να απειλούνται τα σπίτια. Ο πύρινος εφιάλτης κατακαίει χωριά ελλαδα 13.08.2019 16:20 τελευταία ενημέρωση 13.08.2019 22:00

Fwtia Twra Eyboia Problhma Me Thn Eleysh Twn Dyo Canadair Apo Thn Kroatia E8nos
Fwtia Twra Eyboia Problhma Me Thn Eleysh Twn Dyo Canadair Apo Thn Kroatia E8nos from www.ethnos.gr
Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο σημείο βρίσκονται και υδροφόρες του δήμου καθώς και εθελοντικές ομάδες. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τρίτης στην εύβοια και συγκεκριμένα στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Πύρινα μέτωπα σε εύβοια, επίδαυρο και ταξιάρχη. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, 10/07, βορείως της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου θεσσαλίας και λόγω της ξηρασίας άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στην περιοχή της λίμνης ευβοίας, και στη δ.ε. 14:38 10.07.2021 ) © φωτογραφία : Ο πύρινος εφιάλτης κατακαίει χωριά ελλαδα 13.08.2019 16:20 τελευταία ενημέρωση 13.08.2019 22:00

Evima.gr φωτιά στα στύρα ευβοίας

Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Σύμφωνα με την πυροσβεστική, περίπου στις 4 το μεσημέρι του σαββάτου ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στη λίμνη ευβοίας. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι, στον πολυπόταμο, του δήμου καρύστου και καίει σε χαμηλή βλάστηση χωρίς να απειλούνται τα σπίτια. Η πυρκαγιά απείλησε κατοικημένη περιοχή. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής (09/08) στον οικισμό ζαράκων στην εύβοια. Πύρινα μέτωπα σε εύβοια, επίδαυρο και ταξιάρχη. Μέσα σε μία ρεματιά επιχειρούν οι εθελοντές δασοπυροσβέστες από τα νέα στύρα στην εύβοια και προσπαθούν να περιορίσουν τη φωτιά για να μην περάσει τον κεντρικό δρόμο, καθώς πνέουν στην περιοχή πολύ. Καλύτερη η εικόνα σε νιμπορειό και. Evima.gr φωτιά στα στύρα ευβοίας Φωτιά τώρα στην εύβοια 14:23 10.07.2021 (ανανεώθηκε: Από νωρίς το πρωί στην περιοχή επιχειρούν 9 ελικόπτερα, εκ των οποίων τα 2 του στρατού και 7 αεροσκάφη, ενώ συντονισμός από αέρος γίνεται με 2 ελικόπτερα, ένα της ελ.ασ. Στο σημείο βρίσκονται και υδροφόρες του δήμου καθώς και εθελοντικές ομάδες.

24.07.21 , 21:30 υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη λίμνη ευβοίας 27.07.21 , 09:31 ελένη μενεγάκη: Τις δασικές περιοχές και στα περιαστικά δάση των δήμων της π.ε. Ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στην περιοχή της λίμνης ευβοίας, αλλά και στη δ.ε. Φωτιά τώρα στο πήλι επιμέλεια ευβοια νεα e.t. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, περίπου στις 4 το μεσημέρι του σαββάτου ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στη λίμνη ευβοίας.

Synagermos Twra Sthn Eyboia Megalh Fwtia Sto Reoyzi Newsellada Gr
Synagermos Twra Sthn Eyboia Megalh Fwtia Sto Reoyzi Newsellada Gr from newsellada.gr
Στο σημείο βρίσκονται και υδροφόρες του δήμου καθώς και εθελοντικές ομάδες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, περίπου στις 4 το μεσημέρι του σαββάτου ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στη λίμνη ευβοίας. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην εύβοια και πιο συγκεκριμένα στα νέα στύρα. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της τρίτης στην περιοχή. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής (09/08) στον οικισμό ζαράκων στην εύβοια. Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στην εύβοια. Φωτιά τώρα σε εύβοια και επίδαυρο. Δείτε το trailer της νέας της εκπομπής

Newsroom 15 ιουνίου 2021, 21:03 φωτιά έχει ξεσπάσει στο δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας, στην εύβοια.

Στην περιοχή πνέουν και ισχυροί. Στο σημείο έσπευσαν 36 πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο. Σε επαγρύπνηση η πυροσβεστική για την πυρκαγιά σε εύβοια και βαρνάβα. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβαστικής από. Φωτιά τώρα σε εύβοια και επίδαυρο. Στο σημείο βρίσκονται και υδροφόρες του δήμου καθώς και εθελοντικές ομάδες. Στο σημείο βρίσκονται οχήματα της πυροσβεστικής προσπαθώντας να περιορίσουν την φωτιά ώστε να μην εξαπλωθεί, καθώς. Φωτιά τώρα στην εύβοια 14:23 10.07.2021 (ανανεώθηκε: Ο πύρινος εφιάλτης κατακαίει χωριά ελλαδα 13.08.2019 16:20 τελευταία ενημέρωση 13.08.2019 22:00 Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής στο σημείο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (24/7/2021) κοντά στην περιοχή της λίμνης ευβοίας, αλλά και στη δ.ε. Φωτιά τώρα στο πήλι επιμέλεια ευβοια νεα e.t. Στο σημείο βρίσκονται και υδροφόρες του δήμου καθώς και εθελοντικές ομάδες.

Posting Komentar

0 Komentar